Top
Zwembadvloer
  • Zwembadvloer
  • Zwembadvloer
  • Zwembadvloer
8,50
7,45

Zwembadvloer antislip

Voor een veilige en hygiënische zwembadvloer zijn onze tegels zeer geschikt. Maar ook voor whirpools, sauna's, kleedkamers en doucheruimtes zijn deze zwembadvloer tegels een uitstekende keuze. zwembadvloeren

Door het zelfdrainerende profiel van de zwembadtegel zijn deze ook in natte omstandigheden veilig loopbaar. De antislip zwembadvloer tegels zijn zeer comfortabel om blootsvoets op te lopen. Zand gaat automatisch van de voeten af.


Zwembadtegel gemakkelijk zelf te leggen

Voor zowel binnen- als buitenzwembaden leveren wij de ideale zwembadvloer. De tegels om zwembad zijn vervaardigd van non-poreus en kleurvast materiaal. De zwembadtegel is makkelijk schoon te houden, 100% reukvrij en ongevoelig voor meeldauw en andere bacteriën.

Deze zwembadtegel is gemakkelijk te installeren door een ingenieus kliksysteem, antislip en op maat te maken. Daarnaast kunt u zonder risico op pijnlijke voetzolen comfortabel over de zwembadvloer lopen. U heeft tevens 12 jaar garantie op deze zwembadvloeren!

Tegels om het zwembad voor zwembadbouw

Zwembadbouw en particulieren werken met onze tegels om zwembad. Voor zowel kleine vloeren als voor grote zwembadvloeren.

Specificatie zwembadtegel:

Afmetingen tegel: 40 x 40 x 1,8 cm
Gewicht per tegel: 552 gram
Tegels per m2: 6,25 tegels
Randprofiel: 40 x 6,2 cm
Hoekstukken: 6,2 x 6,2 cm
Belastbaarheid: 25 ton per m2
Materiaal: Polypropyleen PP
UV weerstand: UV bestendig
Oppervlakte tegel: Antislip
Temperatuursbereik: -20 tot +70°C

De tegels zijn €7,00 per stuk en in elke gewenst patroon weg te leggen. Geeft het aantal tegels en in het invulveld aan hoeveel zwembadtegels u van elke kleur wenst.

Zwembadtegels voor zwembadvloeren

De zwembadtegel is er in de kleur: blauw, lichtblauw bruin, creme, geel, grijs, rvs, zilver, terracotta, wit, zwart, groen, oranje, rood. Mix deze kleuren voor leuke effecten!

Bestel ook de benodigde afwerkranden voor zwembadtegel en hoekstukken voor een nette afwerking. Hierdoor wordt de kand op het stoten van de tenen ook verkleint. Vul nu in hoeveel u er van elke kleur wilt en het totaal aantal bij 'aantal'.


Reviews (0)
Gerelateerde producten