Top
Zwembadfilters

Zwembadfilters uitzoeken

Het is belangrijk een goede zwembadfilter uit te zoeken bij het zwembad. Een filterpomp zwembad is essentieel voor het zwemplezier. Bekijk snel alle zwembadfilters.

Filterpomp zwembad van top merken

Zwembadstofzuigers heeft een ruim assortimen aan filterpompen voor zwembaden. Neem altijd een filterpomp zwembad van een betrouwbaar merk. Zwembadfilters moeten namelijk worden goedgekeurd voor de veiligheid. Wij hebben bijvoorbeeld filterpomp zwembad Intex, en filterpompen zwembad van Interline.

Zandfilter zwembad voor een super schoon zwembad

Een zandfilter is voor grotere zwembaden een must. Een zandfilter zorgt er voor dat uw zwembad super schoon blijft. Zandfilter zwembad uitzoeken met mooie kortingen.
Intex filterpomp (niet meer leverbaar)
Intex filterpomp
Zwembadpomp Intex zijn gemakkelijk te installeren. Het zwembadwater wordt direct gefilterd door deze Intex filterpomp. Intex filterpomp bestellen met korting!
€ 49,95
Mini Delfino Zelfaanzuigende pomp
Mini Delfino Zelfaanzuigende pomp
Zelfaanzuigende zwembadpomp Mini Delfino. Deze worden vaak gebruikt voor de diverze zandfilters. Nú zelfaanzuigende zwembadpomp met korting!
€ 150,00
Premium zwembad zandfilter (niet meer leverbaar)
Premium zwembad zandfilter
Zandfilter groter zwembad met deze primium zandfilter. Dit is een top zandfilter met 5 jaar garantie. Zandfilter te koop met flinke korting!
€ 350,00
€ 330,00
Zand voor zandfilters zwembaden
Zand voor zandfilters zwembaden
Zwembad zandfilter zand. 25 kg filtergrind is speciaal zand voor zandfilters zwembaden. Bestel nú het zand voor zandfilters.
€ 29,95
€ 19,95
Zandfilter zwembaden voor kraakhelder zwembadwater
Zandfilter zwembaden voor kraakhelder zwembadwater
Zandfilterset hoogbed glasvezel versterkte polyester zandfilter zwembaden. Zandfilter zwembaden HRS met extra korting!
€ 900,00
€ 875,00
Zwembadpomp HRS (niet meer leverbaar)
Zwembadpomp HRS
Zelfaanzuigende zwemadpomp van HRS. Super zwembadpompen voor verschillende opvoerhoogtes. Bestel nú een zwembadpomp met korting!
€ 175,00
€ 149,95