Top
Waterbehandeling

Zwembad chloor voor schoon zwembad

Zwembad chloor dient altijd toegediend te worden om het zwembadwater te zuiveren van allerlei bacteriën. Zwembad chloor kan op verschilende manieren worden toegediend. In een chloortablet vorm of in de vorm van chloorgranulaat.

Chloortablet voor een continu zuivering

Chloortabletten worden doorgaans toegediend door middel van een chloordrijver welke in het zwembad drijft en het zwembad chloor verspreid. Zorg er altijd voor dat u geen zwembad chloor toevoegt nét voor het zwemmen en dat u een chloortablet of ander zwembad chloor buiten bereik van kinderen houdt!

Chloorgranulaat voor een kortstondig snelle actie

Chloorgranulaat kan een snelle en directe desinfectie van het zwembadwater verzorgen. Shock chloorgranulaat werkt sneller dan een chloortablet en is daarin iets heftiger. Shock chloorgranultaat wordt vaak gebruikt wanneer het zwembadwater groen is. Bekijk nu alle zwembad chloor!
Chloorgranulaat Interline 2,5 kg
Chloorgranulaat Interline 2,5 kg
Chloorpoeder zorgt voor snelle desinfectie van zwembadwater. Chloorgranulaat Interline 2,5 kg is geschikt voor zacht water. Interline chloorpoeder + korting!

40,00
 37,95
Chloordrijver
Chloordrijver
Interline chloordrijver voor het verspreiden van dersinfecteertabletten in het zwembadwater. Chloordrijver gemakkelijk online bestellen met leuke korting!
7,00
 4,95
Zwembad ph minus Interline 3 kg
Zwembad ph minus Interline 3 kg
Interline ph minus voor het verlagen van de ph waarde van uw zwembadwater. Nú zwembad ph minus online bestellen met leuke korting!
25,00
 19,95
Ph plus Interline 3 kg
Ph plus Interline 3 kg
Zwembad ph plus Interline om de ph van uw zwembadwater te verhogen. Bestel ph plus 3 kg Interline gemakkelijk online. Nú ph plus met flinke korting!
25,00
 19,95